Dakdekker Amersfoort

Home Bucket Dakdekker Amersfoort

Dakdekker Amersfoort

Door onze jarenlange ervaring weten we waarover we praten. We kennen daken als de binnenkant van onze broekzak en weten waar we op moeten letten. Een snelle oplossing is vaak wenselijk. Wij zijn u van dienst in Amersfoort, Utrecht en omstreken en bieden u 24 uur per dag 7 dagen per week service bij lekkages en reparaties van platte en bitumineuze daken. Neem via mail, telefoon of het contactformulier direct contact met ons op.

Last van Daklekkage?

Last van Daklekkage?

We werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die exact weten wat ze doen en garant staan voor blijvend resultaat. Onze werknemers gaan grondig te werk en stellen allereerst de oorzaak van de dak lekkage vast. Zodra deze bekend is, besluiten ze met welke ingrepen uw probleem duurzaam kan worden opgelost.
 
Neem direct contact met ons op..

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Van een platte daken tot bitumen dek, klein of groot wij verzorgen ook graag uw project. Immers uw dak is voor u van belang, veiligheid en geborgenheid, dat is wat u verwacht van een dak. En precies dat is wat wij u kunnen bieden. Deskundig personeel dat werkt met passie en op grote hoogte.
 
Dakdekker

Problemen met uw Dak?

Problemen met uw Dak?

Neem problemen met uw dak serieus en schakel vlug deskundige hulp in. Zo worden directe gebreken verholpen en latere gevolgschade voorkomen. En zoals gezegd: kies voor een specialist, zodat uw dak reparatie grondig en correct wordt uitgevoerd en u in de toekomst niet op onaangename verrassingen stuit door ondeskundig handelen.
 
Dak reparatie

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Een belangrijke klus bij het voorkomen van lekkage is dakgoot onderhoud. In dakgoten komt veel water samen, waardoor ze een cruciaal en kwetsbaar punt vormen. Raken dakgoten beschadigd of hopen er zich te veel bladeren of andere ongewenste zaken in op, dan loopt u een verhoogd risico op lekkage.
 
Onderhoud aan uw dak

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ieder project is uniek. Wij maken dan ook graag een vrijblijvende afspraak met u om de situatie in beeld te brengen en aan de hand daarvan een passend voorstel voor u te maken. Dit voorstel kost u niets. Wij hopen en vertrouwen er op dat de aanbieding overtuigend genoeg is om de opdracht aan ons te gunnen.
 
Offerte

Spoedreparatie dak

Spoedreparatie dak

Voor een spoedreparatie schakelt u natuurlijk dé dakdekker in Amersfoort in. We maken dan direct een afspraak, zodat we de gebreken en eventuele schade vlot en vakkundig kunnen herstellen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op, want hoe langer u wacht, des te groter de problemen vaak worden.
 
- SPOED -