Wanneer u een lekkend dak heeft is dat erg vervelend en u wilt deze lekkage zo spoedig mogelijk verholpen hebben. Onze gespecialiseerde dakdekker komt gratis bij u langs voor een volledige dak inspectie en een offerte op maat.

 

Wij zijn trots op ons werk en willen u graag een goed beeld geven van de kwaliteit van ons bedrijf. Onze referenties spreken voor zich. Wij werken alleen met duurzame producten en materialen die voorzien zijn van een KOMO® keurmerk. Hierdoor geven wij tien jaar garantie op onze projecten.

Een snelle en makkelijke oplossing is vaak wenselijk. Dakdekkers Amersfoort biedt u 24 uur per dag 7 dagen per week service bij alle lekkages en reparaties.

Ook voor renovatie of onderhoud van uw dak of andere problemen, kunt u bij ons terecht. Blad verwijderen van daken en uit goten, het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die leed kunnen voorkomen. Voor dakbedekking kiezen wij samen met u naar de meest effectieve en efficiënte oplossing.

 

Wij verzorgen ook het milieu vriendelijk afvoeren van oud materiaal. Wij repareren zowel platte daken als schuinen daken. Alle materiaal is voorhanden zoals: zink, bitumen, leien dak teer en isolatie materiaal.

 
Bij Dakdekker Amersfoort kunt u als particulier of bedrijf terecht voor onderstaande diensten:

Dak lekkage

 

Dak renovatie

 

Dak reparatie

Dakbedekking

Dakgoot reparatie en/of schoonmaak

Aanbouw/ uitbouw

Nieuwbouw / verbouwen

Badkamer / keuken renovatie

CV ketels vervangen

Verstoppingen leiding/riool

Leiding reparatie

Alle loodgieters werkzaamheden !

Wij leveren vakwerk op maat en werken uitsluitend met moderne materialen en technieken.

Bitumineuze dakbedekkingen

Wij gebruiken bitumineuze dakbedekkingen van APP of SBS kunnen op zowel hellende en op platte daken in waarbij wij een meer laags dakbedekking systeem toepassen.

Kunststof dakbedekkingen

Kunststof dakbedekkingen zijn in verschillende soorten leverbaar. Onze dakdekkers verwerken alleen duurzame kwaliteiten. Onze adviseur overlegt graag met u wat uw voorkeur is.

Het isoleren van daken

Energiebewuste daken zijn tegenwoordig vrijwel onmisbaar. Zeker als de zolder of uw tuinhuis als leefomgeving wordt gebruikt en dus verwarmd moet worden.

Dakgoten zink & koper

Naast het monteren van standaard beugelgoten kunnen wij ook maatwerk oplossingen aanbieden. U kunt kiezen uit verschillende soorten zink of zelfs koper. Uiteraard kunnen ook de beugels worden vervangen.

Diverse zink, koper & loodwerken

Het monteren en afwerken van diverse metaalsoorten zoals zink, lood en koper is ons dagelijks werk. Waterdicht naden solderen? Geen probleem, Voeg lood monteren? Doen we vakkundig.

Timmerwerk: boeiboorden & dakbeschot

Een vaak vergeten klus: boeiboorden en dakbeschot renoveren. Daarnaast kunnen wij ook voorkomende timmerklussen voor u doen.

Staat er niet bij wat u nodig heeft op het gebied van loodgieters of dak werkzaamheden neemt u dan contact met ons op.

Of geef uw probleem of klus online aan ons door..

    *Naam

    *E-mail

    Vraag