Ieder project is uniek. Wij maken dan ook graag een vrijblijvende afspraak met u om de situatie in beeld te brengen en aan de hand daarvan een passend voorstel voor u te maken. Dit voorstel kost u niets. Wij hopen en vertrouwen er op dat de aanbieding overtuigend genoeg is om de opdracht aan ons te gunnen.

 

1.Wat moet u doen?

U vult het aanvraagformulier volledig in.

 

2.Wat gaan wij doen?

Wij nemen telefonisch/per e-mail contact met u op voor het maken van een afspraak. De specialist neemt de maten van uw dak, doet een onderzoek, bespreekt uw wensen en vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen geheel kosteloos een offerte op maat.

 

3.U maakt gebruik van onze aanbieding omschreven in uw offerte op maat?

Wij nemen direct contact met u op om de opdracht in te plannen.

 

4.U maakt geen gebruik van de offerte op maat van ons?

Jammer voor ons maar wij danken u voor uw belangstelling. Wij zullen u geen kosten in rekening brengen. Wij willen wel graag van u leren, waarom u niet voor ons heeft gekozen.

 

*Naam

*Email

*Telefoonnummer

Woning type

Oppervlakte dak M²

Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk

 
Wij waarderen iedere offerteaanvraag. Daarom kunt u bij ons kosteloos een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Een dak inspectie, opsporen van dak lekkage? Er worden geen kosten bij u in rekening gebracht. Een van onze specialisten komt bij u langs om de opties te bespreken.

 

Dakdekkers Amersfoort, Amersfoort dakdekker, Dakdekker, Dakdekkers

 

Vraag een offerte aan en wij doen u een tot in detail uitgewerkt voorstel.
Wanneer wij inzicht hebben in uw wensen ontvangt u per e-mail een richtprijs.