Nieuwbouw: Wij verzorgen al jaren nieuwbouwprojecten van particulier tot woningbouwvereniging. Vraag gerust eens een vrijblijvend advies. Onze deskundige technici zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven een gedegen advies dat kan worden gebruikt voor het maken van een passende maatwerk oplossing voor uw vraagstuk.

 

Renovatie: We zien de renovatiemarkt flink groeien. Deze ontwikkeling werd ons al enkele jaren geleden duidelijk en wij hebben er op ingespeeld door een aparte business unit op te zetten die geheel gespecialiseerd is renovatieprojecten. Ook hier weer: Particulier of grootschalig project? Dakdekkers Amersfoort regelt het voor u.

 

Veiligheid: Dakdekker Amersfoort werkt volgens de hoogste veiligheidseisen. Is VCA gecertificeerd en beschikt over diepgaande kennis van de markt en de producten. Een betrouwbare partner die al talloze keren heeft bewezen dat ze waarmaakt wat ze belooft.

 

Inspecties: Naast het verzorgen van renovaties en nieuwbouw, kunt u met Dakdekkers Amersfoort ook een inspectie-abonnement afsluiten voor een jaarlijkse inspectie van uw dak. Wel een veilig idee, te weten dat je dak in orde is. En mocht er een kleine reparatie nodig zijn dan wordt dat meteen tijdens de inspectie gedaan. Wordt het een grotere reparatie dan zal er ter plekke een afspraak worden gemaakt om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren.

 

De inspecties omvatten onder meer:

 

Dak reinigen/schoonmaken

Dakgoten reinigen/schoonmaken

Foto’s van uw dak maken

Kleine reparaties uitvoeren

 

Hoewel een jaarlijks inspectie in de meeste gevallen volstaat is het aan te bevelen om elk half jaar het dak te laten inspecteren. Gebleken is dat onderhoud van het dak de levensduur aanzienlijk kan verlengen.

 

Producten: Een breed scala aan technieken staat tot uw beschikking. Materialen die gebruikt kunnen worden zijn onder meer zink, koper, bitumen, riet, koper en kunststof. Duurzaamheid staat hierbij centraal, bijvoorbeeld met EPDM een duurzaam synthetisch rubber dat steeds meer wordt toegepast. Het voordeel van dit duurzame rubber is dat het niet scheurt, barst of brokkelt. Bovendien is het ozon bestendig.

 

De conventionele materialen echter als zink en koper hebben natuurlijk ook hun eigen charme en staan garant voor jaren goede bescherming.

 

Geef uw project online aan ons door..

    *Naam

    *E-mail

    Vraag